Wat is Erfgooi Bewindvoering?

Erfgooi Bewindvoering biedt professionele financiële zorgverlening. Wij bieden diverse diensten van financiële zorg aan waaronder:

  • Beschermingsbewind
  • Budgetbeheer
  • Budgetadvies
  • Curatele & Mentorschap

Erfgooi bewindvoering stelt hoge kwaliteitseisen ten aanzien van opleiding en bijscholing. De collega’s waar Erfgooi mee samenwerkt zijn allen gediplomeerd op gebied van Schuldhulpverlening en financieel Zorgverlener/Bewindvoerder. Respect, betrokkenheid en passie voor de cliënt zijn de kernwaarden waar Erfgooibewindvoering voor staat. Erfgooi bewindvoering zal ook in de toekomst blijven voldoen aan alle kwaliteitseisen die er van professionele bewindvoerders mag worden verwacht. Een goede samenwerking is belangrijk op basis van vertrouwen tussen de cliënt en de financieel hulpverlener. Aandacht voor de cliënt en zijn omstandigheden is hierbij van belang. De gegevens van de cliënt worden opgenomen in de geautomatiseerde cliëntenregistratie van Erfgooi Bewindvoering. De wet bescherming persoonsregistratie is hierop van toepassing (WBP) Onbevoegden krijgen geen toegang tot deze gegevens. Voor bewindvoering en budgetbeheer bestaat de mogelijkheid voor de cliënt om inzage te krijgen in zijn/haar persoonlijke gegevens, door middel van een account, via ons geautomatiseerde systeem.

Wat kan Erfgooi bewindvoering voor u doen?

Wij kunnen zorg bieden aan cliënten die tijdelijk of langdurig niet in staat zijn hun eigen financiële zaken te behartigen. Door omstandigheden kan het voorkomen dat er tijdelijk behoefte is aan ondersteuning of advies. De zelfredzaamheid van de cliënt is leidend en onze dienst wordt aangepast aan de financiële zorgbehoefte. Wij leveren hierin maatwerk. Op afspraak kunnen wij bij u thuiskomen samen met de flankerende hulpverlener of bij de zorginstelling zelf. Vertrouwen in de samenwerking en passie voor de zorg is voor ons belangrijk. Een intake gesprek zal meestal in twee gesprekken plaats vinden, waarbij tijdens het tweede gesprek een financieel zorgplan wordt besproken. De frequentie en wijze van de contactmomenten worden vooraf vastgelegd. De aanvraag voor beschermingsbewind bij het kantongerecht handelen wij voor de rechthebbende helemaal af. Voor informatie en contact kunt u ons op werkdagen van 10:00uur tot 13:00 uur bereiken per telefoon op 035-5448723 en e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
E-mails zullen wij binnen 2 werkdagen beantwoorden.

 

Post HBO opleiding Beschermingsbewindvoerder bij IFZ, geregistreerd in het CPION register en NEN 8048-2 geregistreerd in het KIWA register.